Room escape Barcelona | Mystery Escape

Room Escape Barcelona | Mystery Escape
Room Escape Barcelona | Mystery Escape

Room escape Barcelona  Mystery Escape.

T’agradaria viure una experiència diferent ? Vols posar a prova les teves capacitats i la dels teus amics o familiars?

Si estàs cansat de fer sempre el mateix a Barcelona o véns a la ciutat Comtal de visita i vols que la teva estada es converteixi en alguna cosa excitant i sorprenent, no ho dubtis més i visita Mystery Escape Barcelona.

Et recomanem que visitis i juguis al joc de fuita en viu que està causant furor en aquests moments a Barcelona.

Cada dia està més de moda els  jocs de fuita, més coneguts pel terme Anglès “ Room escape” , on et converteixes en el protagonista d’una meravellosa aventura, al costat del teu equip.

Mystery Escape Barcelona ve precedit pel gran èxit que ha tingut a París.

L’única cosa que et podem avançar és que teniu 60 minuts per sortir de l’habitació de la mansió de Marie amb l’ajuda del vostre enginy i imaginació.

Seran 60 minuts de pura adrenalina en la qual a més de divertir-te, podràs posar a prova totes les teves habilitats, les del teu grup i comprovar in situ la capacitat que teniu per treballar en conjunt, aprofitant al màxim les habilitats que teniu cadascun de vosaltres per aconseguir sortir de l’habitació.

Mystery Escape Barcelona et transporta a la mansió de Marie per oferir-te una aventura inoblidable amb la qual comprovareu, no només les vostres capacitats intel·lectuals, sinó també la unió i coordinació que hi ha dins del vostre equip, ja que només treballant en conjunt aconseguireu alçar-vos amb la victòria.

Cada equip pot estar format per entre 3 i 5 participants. Tu decideixes amb qui vols viure aquesta aventura inoblidable.

No ho dubtis més, si vols gaudir d’una experiencia diferent i posar a prova les teves facultats intel·lectuals amb el teu equip, visita http://mysteryescape.es/reservas/ i fes la teva reserva ja.

No permetis ser l’últim a conèixer aquesta gran experiència que sens dubte s’està convertint en la gran atracció del moment.

Passos per crear una Empresa

Passos per crear una Empresa

creació d´empresas

Quan es vol constituir una empresa és aconsellable  o més aviat imprescindible realitzar una sèrie de passos que seran després claus per al seu futur. En aquest Blog  seguint amb la seva vocació de servei al usuari, li guiarà a tot moment per intentar simplificar al màxim els inconvenients que puguin anar sorgint pel camí. Per a això hem dissenyat una sèrie de pautes que creiem que són peça indispensable per al futur èxit de la seva empresa a Catalunya.

1.- Pla de viabilitat del projecte:

Estudi el més exhaustiu possible del mercat potencial al com ens anem a dirigir, àmbit funcional, àmbit geogràfic, nivell i possibilitats d’inversió etc.

2.- Decisió de la forma jurídica a adoptar: És molt comú que quan es vol iniciar un negoci no es tingui molt clar que figura jurídica adoptar. Molts no tenen clar si és més convenient donar-se d’alta com a autònom o com a societat, ja que ambdues modalitats tenen les seves característiques i avantatges en funció de diversos factors. Aquesta decisió és molt important perquè les repercussions fiscals i econòmiques de triar una o una altra forma poden marcar el desenvolupament futur del seu negoci.  Per això, és necessari acudir a algun despatx especialitzat en la constitució de societats perquè li puguin ajudar a prendre la decisió més encertada en funció de les seves necessitats reals. de forma gratuïta, li ajudarà a prendre la decisió més encertada en funció de les seves necessitats reals.
Arribats a aquest punt ja solament ens quedaran els lents i sempre desmanegats tràmits amb l’Administració (alta en Hisenda, altes en Seguretat Social, llicències municipals, etc). Sbm sociedades compta amb una àmplia experiència i coneixements per realitzar aquests tràmits d’una forma molt àgil i senzilla, perquè això no siguin cap inconvenient a l’hora de la creació de la seva empresa a Barcelona.
Però naturalment Sbm sociedades  no es limita als tràmits per ser autònoms o de creació d’empreses o associacions a Barcelona. Tots aquells que vulguin ser autònoms, crear empreses o societats en qualsevol localitat i comunitat autònoma també poden comptar amb els seus serveis.

La creació d’empreses a Espanya.

Creació d´empreses

La creació d’empreses a Espanya va augmentar un 20,2 % al juny respecte al mateix mes de 2014, fins a un total de 8.516 noves societats enfront de les 7.085 d’un any abans, segons dades de l’agència espanyola de qualificació Axesor.

La creació d´empreses a Espanya , el primer semestre de 2015 va tancar així amb 51.081 obertures d’empreses, la qual cosa suposa un augment del 0,7 % comparat amb el mateix període del passat any.

Els sectors de comerç i construcció van liderar el registre de noves companyies, amb 1.770 i 1.483 signatures donades d’alta al juny respectivament, seguit per les activitats professionals, científiques i tècniques, que van contemplar l’obertura d’1.012 empreses.

Madrid, Catalunya i Andalusia van ser de nou les comunitats en les quals es van donar d’alta més societats -1.790, 1.664 i 1.459 per aquest ordre-, encara que els majors increments interanuals es van donar a Canàries (50 %) i Extremadura (36,1 %).

D’altra banda, el capital subscrit per les noves empreses va superar al juny els 406 milions d’euros, un 36,2 % de creixement interanual, mentre que la dada de gener a juny va aconseguir 3.816 milions d’euros, un lleu descens del 0,1 % respecte al mateix semestre de 2014.

Font .Agencia Efe.

Nova empresa de lloguer de scooters a Barcelona

lloquer de motos a Barcelona
Lloquer de motos a Barcelona

 

Rental Moto Barcelona és una nova empresa ubicada a Barcelona , dedicada al lloguer de motocicletes, ciclomotors i  scooters a Barcelona. Compta amb un equip jove i dinàmic, llest per fer de la teva visita a Barcelona, una experiència memorable.

Recórrer els carrers de Barcelona amb motocicleta és, sens dubte, la millor alternativa de transport. No importen si els motius són laborals, professionals, vacacionals i/o festius.

A les grans ciutats com Barcelona, circular amb cotxe particular o en transport públic pot representar un problema, a causa de l’alta densitat del tràfic i als alts costos de combustible i aparcament, així com la massificació i pèrdua de temps en els desplaçaments. Això sense explicar de les denúncies i les grues que poden acabar arruïnant el dia.

Visitar i desplaçar-se a la ciutat de Barcelona amb motocicleta és la millor opció, ja que ofereix la llibertat, fluïdesa i independència que cap altre mitjà de transport pot igualar i tot a baix cost.

A Rental Moto Barcelona, ofereixen un servei de màxima qualitat, aportant als seus  clients una experiència diferent, experimentant una forma nova de recórrer la ciutat.

Llogar una moto scooter amb Rental Moto Barcelona i gaudeix de tota Barcelona al teu aire. Sense presses ni estrès.

Pots reservar ara mateix des de la seva pàgina web , la teva  moto scooter de 50 o 125 cc  i gaudir una d’una moto al millor preu.

 

www.rentalmotobarcelona.com

Préstecs participatius Enisa

Prestecs participatius finançament empresas
Préstecs participatius

Préstecs participatius Enisa ; sense avals i deduïbles en Societats

No són els únics, però sí els primers. I és que els préstecs participatius de Enisa representen el 89,1% de total a Espanya i un 74,7% del volum d’inversió.

Què té aquesta modalitat de finançament que li fa tan atractiva? Enfront d’altres alternatives, els tipus d’interès dels préstecs participatius estan vinculats a l’evolució dels resultats de l’empresa, no s’exigeix garanties, és deute subordinat i els interessos són deduïbles en l’Impost de Societats.“L’escàs finançament privat destinada al món empresarial en aquests moments en què l’empresa necessita consolidar-se o créixer per no desaparèixer i poder seguir mantenint els llocs de treball, fa que alternatives financeres com el préstec participatiu que ofereix Enisa sigui una alternativa real no només per a empreses amb una trajectòria sinó per a nous projectes”, explica Begoña Cristeto exconsellera delegada de Enisa, recentment nomenada secretària general d’Indústria i de la Pime.Línies de finançament
Per 2014, Enisa té sis línies de finançament que cobreixen des de les necessitats financeres de les empreses des dels primers cicles de vida d’un projecte fins al capital necessari per realitzar fusions i adquisicions (veure requadre). En 2014, disposa de 118,3 milions d’euros per a préstecs participatius.Com a novetat, aquest any engegarà una plataforma tecnològica online per facilitar a les empreses l’accés a aquests préstecs. A través d’ella es podrà tramitar no només la sol·licitud de finançament, sinó també emplenar el pla de negoci, pujar la documentació requerida per a la línia de finançament triat, accedir a l’estat de tots els expedients i rebre notificacions durant les fases d’admissió, anàlisi, aprovació o denegació, formalització i seguiment.Enisa també potencia el mercat de capital de risc com a via de finançament de les pimes. I ho fa participant directament en 19 fons de capital de risc, cofinançant projectes amb alt potencial de creixement, i a través de Spain Startup Co-investment Fund per estimular el sector del capital  llavor a Espanya.Aquest fons de coinversió públic-privat, engegat per Enisa en 2012, està format per un total de 104 inversors (81 espanyols i 23 estrangers).En aquest sentit, “actualment han estat aprovades 143 operacions de finançament a les quals Enisa haurà aportat al voltant de 25 milions d’euros, contribuint a mobilitzar prop de 70 milions d’euros de capital privat. Per cada euro aportat per Enisa, els inversors privats inverteixen 2,8 euros”, puntualitza Begoña Cristeto.Sectors financiables
Per Enisa el són, sobretot, els industrials i nova economia (biotecnologia i TIC), encara que “tots els sectors són financiables excepte l’immobiliari i el financer”.
Dos són les línies estratègiques dels seus préstecs participatius per als propers anys: suport financer de risc a emprenedors i empreses, i suport al desenvolupament del mercat de capital de risc.
Font: Emprendedores.es

 

Abertis demana analitzar l’extensió dels peatges.

Abertis demana analitzar l’extensió del pagament per ús en les autovies

Abertis vol prolongar els peatjes
Abertis i els peatges

El president de Abertis, Salvador Alemany, ha plantejat al govern que ha d’analitzar l’opció d’estendre el pagament per ús en les vies d’alta capacitat d’Espanya, almenys per als camions.

Segons Alemany, no caldria estendre directament el termini de les concessions, sinó de “harmonitzar” el pagament en autovies i autopistes, donada la desigualtat entre comunitats i corredors. De totes maneres, es tracta d’una proposta que en el context actual creu que té poques opcions de prosperar.

“No es tracta de pressionar, sinó de pensar que els diners públics pot ser més necessari per a qüestions on la col·laboració públic privada no té espai”, ha afirmat Alemany aquest dimarts abans de la Junta general d’Accionistes. La principal concessió de Abertis, l’AP-7, expira entre 2019 (Comunitat Valenciana) i 2021 (Catalunya).

El grup assegura que han acabat les caigudes de tràfic a Espanya i fins i tot la intensitat mitjana diària ha repuntat un 4% entre gener i febrer, en comparació dels mateixos mesos de 2014, la millor evolució en tots els mercats on Abertis està present, després de Xile, amb un alça del 6%.

Està previst que la junta aprovi un dividend de 593 milions, un 5% més que l’any passat, la qual cosa suposa 0,66 euros per títol, a més de l’ampliació alliberada d’un títol per cada vint accions. En els propers tres exercicis, el grup d’infraestructures té previst remunerar als seus accionistes amb 2.000 milions.

Sobre els mercats on Abertis espera créixer, el vicepresident de la companyia, Francisco *Reynés, ha assegurat que el grup mantindrà la seva filosofia, malgrat no haver aconseguit els dos últims concursos que es van fallar a EUA i Austràlia, en ser les seves ofertes massa baixes.

“Els països on estem oberts a estudiar oportunitats han de disposar de seguretat jurídica, presentar projectes amb rendibilitats raonables i que el puguem finançar de forma sostenible”, ha assegurat *Reynés.

Alemany ha confirmat que *Cellnex Telecom -el nom que prendrà la denominació de la filial de telecomunicacions de Abertis  manté la intenció de sortir a Borsa en el primer semestre, però no ha concretat què percentatge es col·locarà. Reynes tampoc ha volgut confirmar si es donarà entrada a algun fons privat.

Els millors smartphones del Mobile World Congress 2015

MWC
Movile Word Congres Barcelona 2015

A pesar que el MWC encara no ha acabat, “tot el peix està venut”, tal com resa la dita. Almenys sí ho està quant a mòbils es refereix i ja estem en disposició de qualificar i ordenar als millors mòbils del Mobile World Congress 2015.

Aquest any el MWC ens ha deixat menys presentacions de smartphones si ho comparem amb anys anteriors. Almenys no dels bons, i és que marques com Sony, LG o Huawei entre uns altres ens han deixat amb les ganes de veure els seus nous flagship per 2015. No és que no hagin presentat gens, ho han fet, i hi ha productes més que interessants, és que volíem poder posar en la balança al Xperia Z4, LG G4 o P8 enfront dels nous telèfons de HTC, Samsung, etc.

També ens hem quedat amb les ganes de veure a les emergents marques xineses Xiaomi, Oppo, OnePlus i altres, però ells, tenen una altra estratègia, lluny dels focus i atencions, però amb una línia de negoci que està donant els seus fruits, i tant.

Però no us sentiu defraudats, aquest Mobile World Congress ens ha deixat mòbils destacats, diversos estels i algun que un altre infiltrat que, encara de menor categoria, amb molt mèrit i no menor interès.

Evidentment entre els millors smartphones del Mobile World Congress estan els nous de Samsung, el S6 i S6 Edge, el One M9 de HTC, el Meizu MX4 Ubuntu, i fins i tot el G Flex 2 de LG, a més d’un bon nombre de gamma mitjana, que no per això són menys importants, estem parlant dels Lumia de Microsoft, els Pure, Ridge i Star de Wiko i molts uns altres que us expliquem a continuació. Són 11, et recomano arribar fins al final.

Principals obstacles que han de tenir en compte els emprenedors.

1132814335-6371
finançament Pymes

El principal obstacle amb el qual es troben els emprenedors a Espanya és amb la falta de finançament, segons reflecteix el ‘Mapa del “emprendimiento’ realitzat per Spain Startup. El 77% dels projectes que es llancen es financen amb recursos propis. Solament el 7% compta amb crèdit bancari.
Però no és l’únic repte al que s’enfronta un emprenedor. Un dels errors més recurrents, segons assenyala un comunicat de  Inforcopy, és que els Plans d’empresa s’allunyen molt de la realitat. Això se sol haver de l’optimisme de l’emprenedor, a la falta d’experiència en els assumptes financers, i a una previsió de despeses menors assignades a partides poc concretes.
Aquests són alguns de les anomenades “despeses ocultes” que poden tombar qualsevol negoci nounat.
1. Despeses legals
Prevenció laboral i protecció de dades són dues de les principals despeses ocultes als quals s’enfronta qualsevol emprenedor. No complir aquestes lleis pot implicar sancions d’entre 900 i 600.000 euros.
2. Despeses logístiques
En algunes ocasions, sobretot en els casos de negocis online, s’oblida el cost que suposa l’enviament, que ha de ser tingut en compte a l’hora de fixar el preu.
3. Assessorament
Molts emprenedors creuen que els serveis d’assessoria tenen un baix cost, però en ocasions pot arribar fins als 400 euros al mes.
4. Llicències
En muntar un negoci cal tenir en compte els costos de les llicències relacionades amb el programari: sistemes operatius, antivirus, programes específics, etc.
5. Actius fixos
S’inverteix gran quantitat de diners en actius fixos, com poden ser fotocopiadores o servidors, que tenen associats costos afegits com el de l’amortització; o els logístics, vinculats al seu transport, tant per portar-los com per retirar-los quan estan obsolets.

Font: “Eleconomista.es

​La creació d’empreses amb treballadors es multiplica per deu.

Flecha emprendedores

La creació d’empreses i la Seguretat Social.

La Seguretat Social ha comptabilitzat gairebé 42.000 societats cotitzadores més durant 2014 enfront de les 4.287 de l’any anterior

​La creació d’empreses amb treballadors es multiplica per deu Oficines de la Seguretat Social a Pamplona. ARXIU
“Per crear ocupació, la fórmula és crear empreses” sol dir el president de CEOE, Juan Rosell. En 2014, l’augment del nombre d’empreses amb treballadors es va multiplicar per deu respecte al registrat en 2013. L’any passat, la Seguretat Social va comptabilitzar 41.861 empreses més cotitzant en el règim general -amb dades a novembre, que són els últims publicats- enfront de les 4.287 sorgides en 2013. El resultat ja es coneix: en 2014 es va registrar el primer augment anual de l’ocupació -417.574 ocupats més- des que va començar la crisi.

Continue reading

NOUS TIPUS DE RETENCIONS PER TREBALLADORS PROFESSIONALS

0007844398K-849x565El passat 27 de novembre es va publicar la Llei 26/2014 que modifica els tipus de retencions d’IRPF en dos trams, el primer per l’exercici 2015 i el segon amb previsió al 2016.

El percentatge de retenció o ingrés a compte aplicable als rendiments del treball derivats d’impartir cursos, conferències, col·loquis, seminaris i similars, o derivats de l’elaboració d’obres literàries, artístiques i científiques, sempre que es cedeixi el seu dret d’explotació, i els rendiments d’activitats professionals que s’efectuïn a partir de l’1 de gener de 2015 serà d’un 19%, enlloc del 21% actual.

A partir de l’any 2016 està previst que aquest percentatge baixi al 18%, però haurem d’esperar a la seva aprovació i posterior publicació en el BOE per poder fer-ho efectiu.

El tipus reduït del 9% queda com fins ara, per l’exercici que es comença l’activitat i els dos següents.

També està en vigor el tipus del 15% per aquells professionals  que tenen uns rendiments íntegres d’activitats econòmiques i del treball corresponents a l’exercici anterior inferiors a 15.000 euros i representin més del 75% dels ingressos obtinguts per contribuent en dit exercici. Per l’aplicació del tipus de retenció del 15% el contribuent ha de comunicar al pagador aquesta circumstància per escrit.

Esperem que aquesta informació sigui del seu interès.

Bones Festes!